beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: 23 Soruda Gülçin Salı Mayıs 19, 2009 10:25 pm | |
| 1.Doğum Tarihin? -30.10.85 2.Burcun? - Akrep 3.Boyun? -1.66 4.Ayak Numaran.? -36 5.En sevdiğin Yemek? -Zeytinyağlı yaprak sarması 6.En sevdiğin İçecek? -Su ve Pepsi 7.En sevdiğin renk? -Pembe,narçiçeği,yeşil 8.Şanslı sayın? -7 9.Rahatlamak için ne yaparsın? -Meditasyon,yoga yada spor yapar,şarkı söylerim.Modum değişmezse uyurum.. 10.Eğlenmek için ne yaparsın? -Karaokeye giderim. 11.En sevdiğin müzik tarzı? -R&B ,soul. 12.En sevdiğin müzisyenler? -Sezen Aksu,Alicia Keys 13.En sevdiğin Aktör? -Ralph Fiennes 14.En Sevdiğin aktris? -Britanny Murphy 15.Sence Aşk nedir? -Hepimizin doyumsuzca kölesi olduğu,kelebekleri karnımızda hapsedip bize, işkenceden zevk aldıran,en mutlu ve en mutsuz halimizle bizi yüzleştiren, hayal gücümüzle tamamen tanışmamızı sağlayan sevgi dolu bir yansımadır. 16.Favori cümlen? -Daha fazlasını iste! 17.Hayat felsefen? -Her şey,her an değişim içindedir! 18.Güzelliğinin sırrı ne? -İyi niyetli olmak. 19.Seni en çok sevindiren şey nedir? -Yiyecekler,kaliteli haberler,hayallerine yakın gelişmeler. 20.Seni en çok kızdıran şey? -Olgun olmayan düşünce biçimleri,mantıksızlık. 21.Seni en çok güldüren şey? -Komik danslar yaparken çok gülüyorum. 22.En son neden ağlamıştın? -Her an sinirden ağlayabilirim,gerginken küçük nedenler beni hemen ağlatabilir. 23. Hayattan aldığın en büyük ders ne? -Dünya boşluk sevmez,kimse istediğim gibi olamaz. | |
|
billurhepsi sitenin dadlu shker jo-adminciqi
Mesaj Sayısı : 420 Kayıt tarihi : 24/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : polis,beyin cerrahı,öğretmen,aşcı mşş : 2800 sitede kimleri seviyosun : herkezi müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 24 Rep gücü : 272 adın : Billur
| Konu: Geri: 23 Soruda Gülçin C.tesi Mayıs 23, 2009 6:16 pm | |
| | |
|