beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Gülçin''in 13 yaşında yazdığı şarkı. Salı Mayıs 19, 2009 10:26 pm | |
| herkesin bir sonu var kimileri aşktan yana sevmeninde sevileninde bir sonu var
aceleyle kalkmam lazım buluşmaya yetişmem lazım eyvah saat geçti sevgilim dur gitme gitme
neden aşklar bu kadar kısa neden aşkın gözu kör neden erkekler bu kadar cahil neden nedennnnnnnnnnn
aceleyle kalkmam lazım buluşmaya yetişmem lazım eyvah saat geçti sevgilim dur gitme gitme......
Alıntıdır | |
|
billurhepsi sitenin dadlu shker jo-adminciqi
Mesaj Sayısı : 420 Kayıt tarihi : 24/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : polis,beyin cerrahı,öğretmen,aşcı mşş : 2800 sitede kimleri seviyosun : herkezi müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 24 Rep gücü : 272 adın : Billur
| Konu: Geri: Gülçin'in 13 yaşında yazdığı şarkı. C.tesi Mayıs 23, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
rihannA cemreci üye
Doğum tarihi : 27/12/95 Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 09/08/09 Nerden : sivas Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : ben neşe 13 yaşındayım 27 aralıkda 14 olcam rihannacı ve gülçinciyim ben rihannaya çok benzediğim için arkadaşlar hep bana rihanna der ben beyza rüya esin artık bir grubuz billurda bizim en iyi arkimiz aslında biz billurunda olmasını isterdik ama o başka bir yere gitceği için biz grup olduk ardık onla msnden felan görüşüyoruz ay kızlar bende size hayat hikayemi anlattım yeter artık bu kadar hı bu arada bu beyza bizim beyza olan billur burda üye olduğu için bunu billura söylüyorum billur seni çok seviyoruz müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 0 Rep gücü : 28 adın : neşe
| Konu: Geri: Gülçin'in 13 yaşında yazdığı şarkı. Ptsi Ağus. 10, 2009 2:01 pm | |
| | |
|