| öğretmen olmak için | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: öğretmen olmak için Perş. Nis. 23, 2009 8:11 pm | |
| ders öğretmenliği(fen fln gibi) ad: soyad: yas: mesaj sayın: konu sayın: kaçıncı sınıf: küçüklerine yardım edebilcekmisin: bütün sorulara cevap verebilirmisin: notun kaç olur:
program derslerine ad: soyad: yas: mesaj sayın: konu sayın: hangi programı kullanıyosun: kaç yıldır o programı kullanıyosun: örnek imzan veya avatarın:
yarışma derslerine(imza yarışması fln) ad: soyad: yas: mesaj sayın. konu sayın: kararsız kalırmısın hiç?: puanın en yüksk kaç: en az noton kaç:
hepsinden 4-5 tane alıcam | |
|
| |
cokerella mega moderatör
Mesaj Sayısı : 318 Kayıt tarihi : 01/03/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : öğretmen,cocuk doktoru,cafeci mşş : malım sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : ben benim .. müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 12 Rep gücü : 335 adın : gizem
| Konu: Geri: öğretmen olmak için Perş. Nis. 23, 2009 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Geri: öğretmen olmak için Perş. Nis. 23, 2009 11:50 pm | |
| | |
|
| |
billurhepsi sitenin dadlu shker jo-adminciqi
Mesaj Sayısı : 420 Kayıt tarihi : 24/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : polis,beyin cerrahı,öğretmen,aşcı mşş : 2800 sitede kimleri seviyosun : herkezi müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 24 Rep gücü : 272 adın : Billur
| Konu: Geri: öğretmen olmak için Paz Nis. 26, 2009 12:18 am | |
| program derslerine ad:billur soyad:.......... yas:13 mesaj sayın:bilmm konu sayın:84 hangi programı kullanıyosun:ps kaç yıldır o programı kullanıyosun:senle aynı kurduk sen hesapla örnek imzan veya avatarın:biliyosun işde uğraştırma beni şimdii | |
|
| |
| Konu: Geri: öğretmen olmak için Paz Nis. 26, 2009 10:49 am | |
| | |
|
| |
pınar gomez moderatör
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 07/06/09 uyarı : sitede kimleri seviyosun : hiçkimseyi müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 14 Rep gücü : 148 adın : pınar
| Konu: Geri: öğretmen olmak için Ptsi Haz. 08, 2009 12:43 am | |
| ad:pınar soyad:akçubuk yas:13 mesaj sayın:101 konu sayın:6 hangi programı kullanıyosun:ps-pf-cape kaç yıldır o programı kullanıyosun:ps pf 2 senedir diğeri 1 örnek imzan veya avatarın:kendi imzam ve avim | |
|
| |
| Konu: Geri: öğretmen olmak için Ptsi Haz. 08, 2009 6:33 pm | |
| hem program öğretmeni hemde modsun canım | |
|
| |
| öğretmen olmak için | |
|