çılgın_avril en süper en harika en cemreye aşık cemre üyemiz
Doğum tarihi : 11/12/96 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 1004 Kayıt tarihi : 11/03/09 Nerden : avril'in KaLbindennn... Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : avril ve emre aydın hastasıyım müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 17 Rep gücü : 801 adın : özge
| Konu: amacı albüm,para bahane!!!!!!!!! Paz Mart 22, 2009 4:55 pm | |
| HEPSİ GRUBUNDAN EVLENİP DUBAİ’YE YERLEŞECEĞİ İÇİN AYRILDIĞI KONUŞULAN GÜLÇİN ERGÜL, DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA ASIL PROBLEMİN PARA OLDUĞUNU SÖYLEDİ.
Bu açıklamaya yanıt ise grubun menajeri Şebnem Özberk’ten geldi: “Amacı albüm, para bahane!”
Çok aşık oldum arkadaşlar
“Para problemlerinin ne benimle, ne de grup üyeleriyle alakası var. Bu tamamen müzik şirketiyle ilgili” diyen şebnem Özberk, yaşananların kendisini çok şaşırttığını belirtti. Gülçin’in “Ben çok aşık oldum arkadaşlar. Dubai’ye gidip bir deneyeceğim. Bakalım yapabilecek miyim, yapamayacak mıyım” diyerek gruptan ayrıldığını anlatan Özberk, sözlerine şöyle devam etti: “şirketten de bu şekilde izin alıp gitti. Kızların çocukluk arkadaşı aşık olmuş. Böyle bir şeye hayır mı diyecektik?”
Onu Dubai’de sanıyorduk
Özberk, kendilerinin bu açıklamayı kabul ettiklerini, ama çok geçmeden Gülçin’in solo albüm hazırlığına başladığını duyduklarını anlattı: “Biz Gülçin’in Dubai’ye gittiğini düşünüyorduk. Derken insanlar telefon açıp ‘Gülçin albüm yapıyormuş’ demeye başladı. Onlara ‘Gülçin burada bile değil, Dubai’de’ dedik. Fakat söylenenler sanırım doğru çıktı. Kızlar büyük bir haksızlığa uğradı.”
Şebnem Özberk, aynı zamanda Hepsi üyelerinden Cemre’nin de annesi... | |
|
beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Geri: amacı albüm,para bahane!!!!!!!!! Paz Mart 22, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
çılgın_avril en süper en harika en cemreye aşık cemre üyemiz
Doğum tarihi : 11/12/96 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 1004 Kayıt tarihi : 11/03/09 Nerden : avril'in KaLbindennn... Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : avril ve emre aydın hastasıyım müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 17 Rep gücü : 801 adın : özge
| Konu: Geri: amacı albüm,para bahane!!!!!!!!! Paz Mart 22, 2009 9:53 pm | |
| | |
|