beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: geldii Paz Mart 22, 2009 12:52 pm | |
| arkadaşlar gülçin tamamen grupdan ayrılmış pazar magazinde 11.30da söyledi gülçin köle gibi kullanılmış ve dava açmış bende çok üzüldüm artık tamamen grup hepsi üyelerinin adları cemre-een-yasemin ama gülçin evlenmemiş ama teklif gelmiş erkek arkadaşı dubaide olduğu için onun yanına gitmiş gülçin grup üyeleri hakkında birşey demiyor işallah eski dostlar düşman olmazlar ah ah ama bende gülçine hak veriyorum köle gibi kullanıyolarmış gülçini bazı şeylerde silmişler hepsi çok üzülüyorum ya
tamam alıntı değildir kendi yazımımdır. | |
|
çılgın_avril en süper en harika en cemreye aşık cemre üyemiz
Doğum tarihi : 11/12/96 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 1004 Kayıt tarihi : 11/03/09 Nerden : avril'in KaLbindennn... Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : avril ve emre aydın hastasıyım müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 17 Rep gücü : 801 adın : özge
| Konu: Geri: geldii Paz Mart 22, 2009 1:20 pm | |
| jnm belki öle olmaya bilir bir qaraştırıyım bnde | |
|
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Geri: geldii Paz Mart 22, 2009 1:37 pm | |
| canım ben kendi gözlerimle gördüm böle bir konuda yalan mı söylicem? | |
|
Doğum tarihi : 11/12/96 Yaş : 27 Mesaj Sayısı : 1004 Kayıt tarihi : 11/03/09 Nerden : avril'in KaLbindennn... Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : avril ve emre aydın hastasıyım müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 17 Rep gücü : 801 adın : özge
| Konu: Geri: geldii Paz Mart 22, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: geldii Paz Mart 22, 2009 9:41 pm | |
| evet | |
|
| Konu: Geri: geldii Paz Mart 22, 2009 9:54 pm | |
| araştırdımmm konu açtım hatta bak jnm | |
|