beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Esin - Rojda Demirer Kimdir? Paz Mart 22, 2009 12:05 am | |
| Rojda Demirer
Doğum Yeri : Ankara Doğum Tarihi : 12 Ağustos 1980 Eğitimi : Akademi
Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu. 2003 yılında TDT'de sanatçılığa başlamıştır.
Rol Aldığı Oyunlar Kanuni Sultan Süleyman Küçük Kara Balık Onikinci Gece Ayyar Hamza Gönderilmiş Mektuplar ( Film )
Rol Aldığı Diziler Hisarbuselik Ağa Kızı Tadımız Kaçmasın Yaşanmış Şehir Hikayeleri Canım Benim Aşk Olsun Candan Öte Sevgili Dünürüm
Rojda Demirer şimdi de karşımıza Melekler Korusun Dizisi'nin Esin'i olarak çıkıyor. Tecrübeli oyuncu bu dizide de hayran kitlesini artııraca gibi görülüyor. | |
|
billurhepsi sitenin dadlu shker jo-adminciqi
Mesaj Sayısı : 420 Kayıt tarihi : 24/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : polis,beyin cerrahı,öğretmen,aşcı mşş : 2800 sitede kimleri seviyosun : herkezi müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 24 Rep gücü : 272 adın : Billur
| Konu: Geri: Esin - Rojda Demirer Kimdir? Çarş. Nis. 15, 2009 8:06 pm | |
| | |
|
cadi jo-admin
Mesaj Sayısı : 517 Kayıt tarihi : 28/03/09 Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : tanıdıklarımı müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 31 Rep gücü : 614 adın : sinem
| Konu: Geri: Esin - Rojda Demirer Kimdir? Perş. Nis. 16, 2009 10:00 am | |
| - billurhepsi demiş ki:
- sağol
| |
|
cokerella mega moderatör
Mesaj Sayısı : 318 Kayıt tarihi : 01/03/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : öğretmen,cocuk doktoru,cafeci mşş : malım sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : ben benim .. müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 12 Rep gücü : 335 adın : gizem
| Konu: Geri: Esin - Rojda Demirer Kimdir? Perş. Nis. 23, 2009 9:27 pm | |
| - billurhepsi demiş ki:
- sağol
| |
|
beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Geri: Esin - Rojda Demirer Kimdir? Paz Nis. 26, 2009 11:23 am | |
| | |
|