beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: modların görevi C.tesi Mart 07, 2009 1:27 pm | |
| modların görevi gereksiz mesaj konuları silmek üyelere yardımcı olmak mod olduğu bölümlere bol bol konu acıcak co adminlere yardımcı olmak siteye bakmak mesajı uygun olmada yazanlara 1 uyarı verilcek her mod basvurusu kbl olcak diye bişiy diil sitede en az 10 konu acmış olmalı 10 dan cok resim paylasmalıdır gruphepsi.org sitesi dısında site adresi olan resimler kakldırlacak o konu cöpe gidecek ve o kişiye 1 uyarı verilecek | |
|
cokerella mega moderatör
Mesaj Sayısı : 318 Kayıt tarihi : 01/03/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : öğretmen,cocuk doktoru,cafeci mşş : malım sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : ben benim .. müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 12 Rep gücü : 335 adın : gizem
| Konu: Geri: modların görevi C.tesi Mart 07, 2009 2:42 pm | |
| | |
|
billurhepsi sitenin dadlu shker jo-adminciqi
Mesaj Sayısı : 420 Kayıt tarihi : 24/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : polis,beyin cerrahı,öğretmen,aşcı mşş : 2800 sitede kimleri seviyosun : herkezi müzik türü : hangi cift : şu an ki durum : Rep puanı : 24 Rep gücü : 272 adın : Billur
| Konu: Geri: modların görevi C.tesi Mart 07, 2009 3:13 pm | |
| evet böle uymayanlara hem uyarı verilecek hmde modlugu elinden alınacaktır birde mesajı uygun olmada yazanlara 1 uyarı verilcek birde her mod basvurusu kbl olcak diye bişiy diil | |
|
cokerella mega moderatör
Mesaj Sayısı : 318 Kayıt tarihi : 01/03/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : öğretmen,cocuk doktoru,cafeci mşş : malım sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : ben benim .. müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 12 Rep gücü : 335 adın : gizem
| Konu: Geri: modların görevi C.tesi Mart 07, 2009 3:48 pm | |
| - cokerella demiş ki:
- tamam
| |
|
CeMReCi-SHeKeR-KıZ moderatör
Mesaj Sayısı : 143 Kayıt tarihi : 30/03/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : cafeci,öğretmen mşş : 1609 sitede kimleri seviyosun : herkezi müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 9 Rep gücü : 187 adın : Ecem
| Konu: Geri: modların görevi Cuma Nis. 03, 2009 4:58 pm | |
| | |
|
framboaz minex moderatör
Mesaj Sayısı : 116 Kayıt tarihi : 07/03/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : doktor,cafeci mşş : 1300 müzik türü : şu an ki durum : Rep puanı : 2 Rep gücü : 67
| Konu: Geri: modların görevi Salı Mayıs 05, 2009 10:58 pm | |
| tmmda mod yardımcıları ne yapcak | |
|