cd147 Admin
Doğum tarihi : 20/06/96 Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 617 Kayıt tarihi : 06/05/09 Nerden : cansumun o küçücük ellerinden Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : tanıdıklarımı özel bölüm : ben dereyim ama gölle aynıyım çünkü içim ağlıyor müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 19 Rep gücü : 1203 adın : cansu
| Konu: 4.bölüm özeti C.tesi Mayıs 16, 2009 7:17 pm | |
| 4.Bölüm Özeti Lütfü’ler evden ayrılıyorlardır. Necati her ne kadar buna inanmasa da Lütfü ve Gülşen taşınma hazırlıklarına başlamışlardır. Yiğit ve Gonca ise evden taşınacakları için çok üzgündürler ve taşınmamak için planlar yaparlar. Erdem işten ayrıldıktan sonra iş bulma telaşına düşer ama ekonomik kriz yüzünden bir türlü iş bulamaz. Necati dükkandan da ayrılan Lütfü’nün yerine Erdem’i kasapta çalıştırır. Lütfü ise gizli gizli çarşıdaki süpermarkette çalışmaya başlar. Feride ise bütün bu olanların sorumlusu olarak kendini görür ve çok üzülüyordur. Lütfü ve Gülşen evden taşınabilecekler mi? Lütfü’nün süper markette çalıştığı anlaşılacak mı? Necati Lütfü’yü affedip evde kalmasını sağlayabilecek mi? Papatyam merakla beklenen yeni bölümüyle 27 Ocak Salı 20.15 de STAR TV ekranlarında… )(gecdi yane) | |
|
beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Geri: 4.bölüm özeti Paz Mayıs 17, 2009 4:11 pm | |
| | |
|
cd147 Admin
Doğum tarihi : 20/06/96 Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 617 Kayıt tarihi : 06/05/09 Nerden : cansumun o küçücük ellerinden Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : tanıdıklarımı özel bölüm : ben dereyim ama gölle aynıyım çünkü içim ağlıyor müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 19 Rep gücü : 1203 adın : cansu
| Konu: Geri: 4.bölüm özeti Salı Mayıs 19, 2009 4:17 pm | |
| | |
|