cd147 Admin
Doğum tarihi : 20/06/96 Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 617 Kayıt tarihi : 06/05/09 Nerden : cansumun o küçücük ellerinden Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : tanıdıklarımı özel bölüm : ben dereyim ama gölle aynıyım çünkü içim ağlıyor müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 19 Rep gücü : 1203 adın : cansu
| Konu: Eylemin Hepsiye Yorumu C.tesi Mayıs 16, 2009 12:43 pm | |
| Eylem Hepsiye Şöyle Dedi Gülçin Hepsiye Ayrı Bir Ses Katıyordu Hepsi Gülçine Ayrı Ses Katıyordu Ama Grup Böylede Güzel Gülçin Ayrılmış Ayrılmamış Birşey Farketmemiş Gördüğüme Göre Grubu Çok Severim Çok Şeker Kızlar Şuanda Grupta Gülçinide Görmek İsterdik Ama Ne Yazıkki Yok! Ama Gülçin Hayranlarını Hayel Kırıklığına Uğradı Ama Hayranları Hala Gülçini Seviyorlar Tekrar Tv Karşısına Çıkmasını Bekliyorlar Ama Gülçininde Kızlarında Yolu Açık Olsun Ben Gülçinide Kızlarıda Destekliyorum [Dedi]
Alıntı Mega Magazin | |
|
beyza kemer siténin biricik ve dadlu cemreci mileyci sinemci shker webwasteri
Mesaj Sayısı : 2145 Kayıt tarihi : 22/02/09 Ruh Halin : uyarı : hangi meslek? : sarkıcı,gazateci,cafeci,tasarımcı mşş : 3241 sitede kimleri seviyosun : herkezi özel bölüm : meraba ben beyza sitenin webwasteriyim müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 48 Rep gücü : 2986 adın : Beyza
| Konu: Geri: Eylemin Hepsiye Yorumu Paz Mayıs 17, 2009 4:32 pm | |
| | |
|
cd147 Admin
Doğum tarihi : 20/06/96 Yaş : 28 Mesaj Sayısı : 617 Kayıt tarihi : 06/05/09 Nerden : cansumun o küçücük ellerinden Ruh Halin : uyarı : sitede kimleri seviyosun : tanıdıklarımı özel bölüm : ben dereyim ama gölle aynıyım çünkü içim ağlıyor müzik türü : hangi cift : basarı : şu an ki durum : Rep puanı : 19 Rep gücü : 1203 adın : cansu
| Konu: Geri: Eylemin Hepsiye Yorumu Salı Mayıs 19, 2009 4:23 pm | |
| | |
|